.

.

Персонализирана Чаша за майката-Мечка с име, Всичко, което е необходимо на майка ми, Това е Чаша за нея Малките, Подарък за мама за рождения Ден на децата, Чашата за К?

Персонализирана Чаша за майката-Мечка с име, Всичко, което е необходимо на майка ми, Това е Чаша за нея Малките, Подарък за мама

Оценка на продукта:

BGN 0.33
Налично
Налично за поръчка

[ПЕРСОНАЛИЗИРАН подарък] : Тази изработени по поръчка кафеена чаша All A Mama Need Is Her Cubs ще стане страхотен и полезен подарък за мама, татко, маменьки, закон, бъдещите майки, жени или вашите близкиРазработени подаръци за всеки повод, Ден на майката, Коледа, рожден Ден, пенсиониране, благодаря за Деня на благодарността. [Най-ДОБРАТА чаша поръчка] : просто натиснете бутона "Конфигуриране сега", изберете размера, броят на децата, след това въвеждате имена, които искате да настроите.Дизайн, отпечатани от двете страни на кафе чаши. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА чаша] : Кафеена чаша All A Mama Need Is Her Cubs black е изработена от висококачествена, здрава и лъскава керамика.Безопасно за всички горещи или студени напитки.Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина. [Размер опции] : Тази керамични кафеена чаша се предлага в 2 размера, 11 грама. Компактен размер удобен за носене навсякъде, на работа, на път, на лагер, на плажа и т. [УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО] : Ако се нуждаете от някаква допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.Персонализирана чаша "Майка-мечка" с името на чаша "Всичко, което е необходимо на майка си - това си медвежата" подарък за мама за рождения ден на децата, чашата за кафе "Майка-мечка поръчка, чаена чаша "Майка-мечка", подарък за майка, черна чаша с 11 грама, 15 грама Висококачествен чаша : Всички наши чаши за кафе, изработени от керамика професионален клас, която гарантира, че те са проверени за издръжливост и острота на всеки продукт.За вашето удобство може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.От двете страни На чаши прилага професионален печат, така че всеки може да види зашеметяващи графики, независимо от това, с дясната ръка се или левичар.

Към свойства

Най-добри оферти в категория