.

.

Уникални подаръци малтийски кучето, аз не съм обикновена майка. Аз малтийски мама, Декорация във формата на звезда малтийски кучета от приятелите, Играчка за куче, ?

Уникални подаръци малтийски кучето, аз не съм обикновена майка. Аз малтийски мама, Декорация във формата на звезда малтийски кучета

Оценка на продукта:

BGN 9.61
Налично
Налично за поръчка

Перфектната коледна украса за малтийски кучета за вашето коледно дървоКерамично украса с едностранно модел.Гланцово покритие за ярко възпроизвеждане на изображения.Златист шнур за окачване.Отпечатано в САЩ и доставени от САЩ.Бижу във формата на коледна звезда с малтийски куче.Можете да окачите като специален подарък на коледна елха.Много такива бижута се предават от поколение на поколение.В бъдеще това винтажное украса ще ви напомнят за минали тържества.Всички коледни украси в нашия магазин са изработени по поръчка.Просто да поставите поръчка и ние ще изпратим нова украса за вашия дом.Не е нужно да отидете пеша до магазина или да се скитат по някакви пазаруване.Ние изпращаме бързо, точно до вашата врата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория