.

.

МЕЙКИУП Куче Подарък за Грумера Домашни любимци Косметичка За Грумера Кучета Косметичка За Грим Подарък За Грумера Домашни любимци Подарък за Фризьор на Кучета (Ч?

МЕЙКИУП Куче Подарък за Грумера Домашни любимци Косметичка За Грумера Кучета Косметичка За Грим Подарък За Грумера Домашни любимци

Оценка на продукта:

BGN 5.66
Налично
Налично за поръчка

【Универсално използване】 - Тази на мини-чантата може да се използва за съхранение на козметика, самобръсначки, офис консумативи, мобилни телефони, очила, монети, ключове, кредитни карти или други малки неща; Добър избор за шопинг, бизнес пътуване, къмпинг, парк за забавления, разходки и други видове активен отдих 【Перфектен размер】 - Тя е с размери 23,5 х 17,0 см (9,2 × 6,7 инча), по-прост, но с голям капацитет.Преносим и компактен за пренасяне. идеален за съхранение в чантата, подходяща за съхранение на дневна козметика. 【Материал】 - Произведен от висококачествен холщового материал с мрамор принтом, идва с елегантен метален цип за съхранение на вашите козметични средства на място. 【Характеристики на дизайна】 - Водоустойчив плат защитава вашата козметика и други продукти от намокания и щети.Мека на допир и лесна за тегло, практичен и преносима. 【Идеален подарък】 - Чанта с надпис "Кучешки фризьор, защото стръмен чудотворец не е официална длъжност", тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория