.

.

Набор от прецизни отвертки VMAN 145 в 1, мини-ключ за извличане на повредени винтове от стомана, S2, набор от магнитни електронни отвертки, за часа, мобилен телефон, компю?

Набор от прецизни отвертки VMAN 145 в 1, мини-ключ за извличане на повредени винтове от стомана, S2, набор от магнитни електронни

Оценка на продукта:

BGN 9.43
Налично
Налично за поръчка

Стоманата CR-V; S2 Стомана ?[Набор от прецизни отвертки 145 1] Ремонтни комплекти съдържат в общо 140 бр. компоненти, които се използват широко в ежедневието.Комплект отвертки torx може да се използва за ремонт на смарт телефони, часовници, очила, лаптопи и други домакински уреди, както и на детски играчки.Той ще задоволи всички ваши нужди. ?[Добави, определени за извличане на повредени зачищенных винтове] Специален комплект за извличане на повредени зачищенных винтове add Professional (пример № 6-10, Dr № 6-10), за счупени винтове : използва се за всички видове счупване на бита и е подходящ само за електрически ръчни дрелей на ниска скорост и по време на употреба. ?[Здрав материал] Комплект мини отвертки е изработен от неръждаема хромованадиевой стомана.А шнековый аспиратор е изработен от стомана S2.С последователна и продължителна работа няма да железни стърготини.Отвертка премина международния тест за твърдост от 60 HRC, което гарантира трайно качество. ? [Ергономичен дизайн] Дръжка на нашия набор от компютърни инструменти навива нескользящим силикон.

Към свойства

Най-добри оферти в категория