.

.

Комплекти за рисуване Диаманти на Хелоуин за Начинаещи Възрастни! Комплекти за рисуване диаманти Клоун! Кръгла Пълна Бормашина, Диамантена Художествена Картина н?

Комплекти за рисуване Диаманти на Хелоуин за Начинаещи Възрастни! Комплекти за рисуване диаманти Клоун! Кръгла Пълна Бормашина,

Оценка на продукта:

BGN 9.06
Налично
Налично за поръчка

Вие просто следвате инструкциите по номерацията на платно и приклеиваете кристали директно до завършването на картиниИзкуството на диамант живопис просто и разбираемо, че може да повиши потенциала на способностите на децата и подобряване на тяхното разбиране на цветове и естетика. Диамантена живопис и ще ви позволи да се насладите на процеса на създаване на собствени произведения на изкуството, заедно със семейството си.Във всеки комплект за диамант живопис има всичко необходимо, за да започнете!Лигав платно премиум-клас с приложената надпис, кръгли диамант тренировки 5 D в опаковка с етикет, 1 дръжка-апликатор с диаманти, 1 восък за избор на диаманти с помощта на писалката-апликатор и 1 тава за съхранение на диаманти.Рисуване с диаманти за децата може да е по-добре да се образоват децата търпение, практически умения и концентрация, за повишаване на творческия потенциал на децата. когато вие и децата заедно свършите това рисуване с диаманти, това ще бъде много смислено занимание за родители и деца.Тази диамантена картина за деца на Хелоуин с мил и красив модел, която е лесно и забавно да се направи, е най-подходящ подарък за деца за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, рожден ден или други важни дни.Размер11,8x15,8 инча/30х40 виж Комплекти за рисуване диамант картини със собствените си ръце са идеални за младежи и възрастни, а също и комплекти за рисуване с диаманти за начинаещи, предлагаме ви първо да опитате този размер, а след това изберете някоя по-голям размер.Вие просто следвате инструкциите по номерацията на платно и приклеиваете кристали директно до завършването на картини.Изкуството на диамант живопис просто и разбираемо, че може да повиши потенциала на способностите на децата и подобряване на тяхното разбиране на цветове и естетика. Диамантена живопис и ще ви позволи да се насладите на процеса на създаване на собствени произведения на изкуството, заедно със семейството си.Във всеки комплект за диамант живопис има всичко необходимо, за да започнете!Лигав платно премиум-клас с приложената надпис, кръгли диамант тренировки 5 D в опаковка с етикет, 1 дръжка-апликатор с диаманти, 1 восък за избор на диаманти с помощта на писалката-апликатор и 1 тава за съхранение на диаманти.Рисуване с диаманти за децата може да е по-добре да се образоват децата търпение, практически умения и концентрация, за повишаване на творческия потенциал на децата. когато вие и децата заедно свършите това рисуване с диаманти, това ще бъде много смислено занимание за родители и деца.Тази диамантена картина за деца на Хелоуин с мил и красив модел, която е лесно и забавно да се направи, е най-подходящ подарък за деца за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, рожден ден или други важни дни.Размер11,8x15,8 инча/30х40 виж Комплекти за рисуване диамант картини със собствените си ръце са идеални за младежи и възрастни, а също и комплекти за рисуване с диаманти за начинаещи, предлагаме ви първо да опитате този размер, а след това изберете някоя по-голям размер.

Към свойства

Най-добри оферти в категория