.

.

Херметични Контейнери За съхранение на продукти, Пластмасови Контейнери за съхранение на зърнени храни, които не съдържат BPA, Штабелируемые, за организиране на Кух

Херметични Контейнери За съхранение на продукти, Пластмасови Контейнери за съхранение на зърнени храни, които не съдържат BPA, Штабелируемые,

Оценка на продукта:

BGN 38.45
Налично
Налично за поръчка

▪ Идеален за съхранение в кухнята : подходящ за съхранение на брашно, захар, закуски, полезни органични продукти, зърнени храни или зърнени закуски ▪ Материал за хранителни продукти : изработен е от пластмаса, не съдържат бисфенол А, действително нетоксичен за хранителни продукти. ▪ Штабелируемая конструкция : тези банки за съхранение на спестяват място и ще позволи по-ефективно използване на вашата кухня-всекидневна. ▪ Покрива с едностранно уплътнение : те са стегнати, така че нито влага, нито въздухът не може да проникне вътре.Това ще спести си суха храна свеж и чист. ▪ Инструкции за пране : Моля, измийте капака на ръка, контейнер могат да се мият в съдомиялна машина.Описание на продукта Име : Запечатани банка Материал : нов материал PP Спецификация : 240 мл, 650 мл, 1000 мл, 1800 млцвет : розов, син, бял Препоръки : да се съхранява на пълнозърнести храни и т., Херметически контейнер за хранения1. Специално разработен контейнер за съхранение на храна с херметически капак позволява по-дълго запазване свежестта на сухи продукти.

Към свойства

240ml, 650ml, 1000ml, 1800ml:
Color:
pink, blue, white
Recommendation:
store whole grains, etc.
Sealed food storage container:
1. The specially designed food storage container with airtight lid can keep your dry food fresh for longer.:
2. This storage tank can store ingredients as needed. Different specifications can be combined with the large opening design of the snap button according to actual needs. It is also very convenient to pour ingredients.:
3. The lid fits tightly to the tank body, and the internal ingredients are not easy to be damp. It is a good helper for kitchen storage. :

Най-добри оферти в категория