.

.

Индийски полк на 2 Куки за закачалки за ключове | Златни Куки за палтото си на стената | Месингови Куки за портмонета на стената | Единична Закачалка за палто с листа ?

Индийски полк на 2 Куки за закачалки за ключове | Златни Куки за палтото си на стената | Месингови Куки за портмонета на стената

Оценка на продукта:

BGN 20.59
Налично
Налично за поръчка

[Характеристики] - Нашите ввинчивающиеся стенни закачалки, устойчиви на корозия, за многократна употреба, маслоустойчив, водоустойчиви, плътни и издръжливиСтенен куки за шапки Материал : месинг.Куки за дрехи тежкотоварни Цвят : Златен.Височина : Прибл.Проекция : прибл. [Обемът] - Нашите куки се отличават с висока здравина и могат да се настанят до 30 килограма. [Характеристики] - Нашите ввинчивающиеся стенни закачалки, устойчиви на корозия, за многократна употреба, маслоустойчив, водоустойчиви, плътни и издръжливи.Стенен куки за шапки Материал : месинг.Куки за дрехи тежкотоварни Цвят : Златен.Височина : Прибл.Проекция : прибл. [Обемът] - Нашите куки се отличават с висока здравина и могат да се настанят до 30 килограма.Подобрете външния вид на вашите стени с помощта на тези стените куки за дрехи в старинен стил, които можете да използвате за различни цели, а също така придават ретро-атмосфера на вашето съвременното пространство.Разработени по традиционна технология за запазване на неговите свойства при всякакви условия, тези стенни куки лесно инсталирани, без никаква чужда помощ.

Към свойства

Най-добри оферти в категория