.

.

Година на срещи - Романтичен подарък за двойки по Коледа и Св. Валентин - Вдъхновение за срещи, подходящо за всяка двойка (Тематично издание)

Година на срещи - Романтичен подарък за двойки по Коледа и Св. Валентин - Вдъхновение за срещи, подходящо за всяка двойка (Тематично

Оценка на продукта:

BGN 1.33
Налично
Налично за поръчка

Година на дати - идеалния романтичен подарък за Свети Валентин, годишнина от сватбата или просто такаПодходящ за всяка двойка, независимо от пола.Това е кутия с 52 запечатани идеи за срещи, 51 идея за срещи, които ще ви вдъхнови за нова среща всяка седмица.52-та запечатан плик умишлено е празна и означава седмицата се!.Също така в пакет 5 незапечатанных карти, за да двойки могат да добавите уникален за себе си идеи за посещения.Категоризированное издание е идеален за родители, хора с ограничен бюджет или тези, които обичат малко да контролират ситуацията (!). Съдържанието на пликове е цветово кодиран, така че можете да изберете дали искате да отидете някъде (и, възможно, да наемат бавачка), да остане у дома (ако смятате дни до заплата) или искате да привлечете за деца и задръжте за изход.Има и няколко, в случай че ви се прииска приключения!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория