.

.

Стопорные шайби с вътрешни зъби от неръждаема стомана (PYD) (Номинална размер на миене: # 6) (Количество в опаковка на продукта: 2500)

Стопорные шайби с вътрешни зъби от неръждаема стомана (PYD) (Номинална размер на миене: 6) (Количество в опаковка на продукта:

Оценка на продукта:

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

Вътрешна назъбени Стопорные шайби 410 Неръждаема стомана. Неръждаема стомана 410.Доставка от Съединените Щати. моля, прочетете описанието по-долу за повече информация за продукта и не се колебайте да ни съобщение.Вътрешна назъбени Стопорные шайби 410. Неръждаема стомана. Неръждаема стомана 410.Доставка от Съединените Щати. моля, прочетете описанието по-долу за повече информация за продукта и не се колебайте да ни съобщение.Стопорные шайби с вътрешни зъби 410 Стопорные шайби с вътрешни зъби от неръждаема стомана представляват закаленную кольцевую миене с закрученными зъби, наречени "зъби", които се провеждат във вътрешността на вътрешния ръб на шайби.Тези стопорные шайби предпочитани, когато е важно завършен външен вид и туристи трябва да бъдат скрити под глава.Обща информация за продукта (Преглед на целия файл 2 D чертежа, изберете желаната дължина в падащото меню) Номинален размер на шайби с Вътрешен диаметър Дебелина на външния диаметър Минимална Дебелина Максимална #2 0.

Към свойства

Най-добри оферти в категория