.

.

IYSHOUGONG 10шт Пневматичен сферичен кран - 1/4 x 1/4 OD Притискателния Свързващ Фитинг Сферичен кран за регулиране на въздушния поток Директно Быстроразъемное връзка Интер?

IYSHOUGONG 10шт Пневматичен сферичен кран - 1/4 x 1/4 OD Притискателния Свързващ Фитинг Сферичен кран за регулиране на въздушния

Оценка на продукта:

BGN 2.33
Налично
Налично за поръчка

❥❥❥ Качествен материал : Изработен от пластмаса и мед, му е трудно да се прекъсне и течове Размер : Фитинг нажимается за свързване на тръба с тръба 1/4 "OD X 1/4" OD. Приложимо за вода (максимално налягане : 50 паунда на квадратен инч) и въздуха (максимално налягане : 284 паунда на квадратен инч). ❥❥❥КОНСТРУКЦИЯ на ЗАВЪРТАНЕ : 360 °.След инсталиране на посоката на тръба може лесно да се промени.Това много помага за нивелиране при полагане на въздуховод.Регулиране на потока на въздуха, да го включите или изключите.Може да бъде настроен в съответствие или монтирани на бутилката. ❥❥❥ ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Быстроразъемные фитинги лесно се инсталират и изтеглят.За свързването на тръбата е достатъчно едно докосване.Лесен монтаж и демонтаж.За да разглобявате телефона, се уверете, че вътре в нея няма налягане на въздуха, натиснете спусковую бутона на корпуса и извадете тръбата. ❥❥❥ПРИЛОЖЕНИЕ : Пневматична преса с отточна тръба на шарнирна връзка може да се използва за свързване на въздуховоди и пневматични инструменти, които могат да се използват за свързване на различни пневматични компоненти.Быстроразъемный съединител въздуховод приложим към воздуховодам, пневматични инструменти и т., и може да се използва за свързване на други пневматични компоненти. ❥❥❥На помещение и включва : 10 бр. Пневматични крана, 1/4 "x 1/4" OD, притискателния за да се свържете монтаж, клапан за контрол на въздушния поток, пряко быстроразъемное съединение, быстроразъемные фитинги за въздушен маркуч. ❥❥❥Качествен материал : Изработен от пластмаса и мед, му е трудно да се прекъсне и течове. Размер : Фитинг нажимается за свързване на тръба с тръба 1/4 "OD X 1/4" OD. Приложимо за вода (максимално налягане : 50 паунда на квадратен инч) и въздуха (максимално налягане : 284 паунда на квадратен инч). ❥❥❥КОНСТРУКЦИЯ на ЗАВЪРТАНЕ : 360 °.След инсталиране на посоката на тръба може лесно да се промени.Това много помага за нивелиране при полагане на въздуховод.Регулиране на потока на въздуха, да го включите или изключите.Може да бъде настроен в съответствие или монтирани на бутилката. ❥❥❥ ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Быстроразъемные фитинги лесно се инсталират и изтеглят.

Към свойства

Най-добри оферти в категория