.

.

PetterShop Керамични съдове За съхранение на Кухненски Съдове за зърно в Ретро стил с Голям Капацитет Червена Кухненски съд с капак (Цвят: червен, размер: 16x36 см)

PetterShop Керамични съдове За съхранение на Кухненски Съдове за зърно в Ретро стил с Голям Капацитет Червена Кухненски съд с капак

Оценка на продукта:

BGN 79.05
Налично
Налично за поръчка

?【Хранително-вкусовата материал】 Нашите продукти са изработени от висококачествена керамика с отлична устойчивост на окисление и износванеДори ако ги оставите за по-дълго време, те могат да останат светли. ?【Уникален дизайн】 Творчески резервоар за съхранение с приятен дизайн, голям капацитет ви позволява да съхранявате по-дълго да запази храната прясна, здравословна и гигиеничной.Той определено може да бъде добър контейнер и украшение за семейството. ?【Идеалната банка 】 Този резервоар за съхранение не само красив и стильен, но и по-голям капацитет е много практична за съхранение на различни съставки в зависимост от вашите нужди.Лесен за почистване, просто изплакнете с вода и подсушете кухненска хартия (не мийте в съдомиялна машина). ?【, Приложими към различни продукти】 Тази банка е подходяща не само за съхранение на сухи продукти като кафе на зърна, боб, брашно, ориз, захар, подправки и т., Но и за течности, като зехтин, соев сос, вино, плодов оцет, мед и така нататък.Това е идеалната запечатани банка за многократна употреба в кухнята. ?【Задоволително обслужване】 Всеки един от нашите продукти е внимателно подбран и тестван, за да се гарантира перфектното изживяване за пазаруване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване и ще се радваме на вашата поръчка!. Лесно да се съхранява в насипно състояние продукти и ефективно спестяване на място. Много подходящ за съхранение и консервиране на различни съставки, включително захаросани плодове, ориз, захар, брашно, чай, кафе, подправки, бисквити и т.★ Параметри на продукта✔ Продукт : Банка за подправки ✔Материал : керамика ✔Цвят : червен ✔ Размер : 16x30 см / 6,3 "x11,8", 16x36 см /6,3 "x14,2" ✔ Обхват : кухня, ресторант, хотел ✔ Особености : Лесно се отваря и затваря.

Към свойства

Най-добри оферти в категория