.

.

Кърпички от PVC MACIMO на танкетке за кръглата маса, Тъкани, лесно протираемые, Пластмасови нескользящие подложки за маса, Комплект от 4 Кухненски принадлежности (Цвят: ?

Кърпички от PVC MACIMO на танкетке за кръглата маса, Тъкани, лесно протираемые, Пластмасови нескользящие подложки за маса, Комплект

Оценка на продукта:

BGN 14.40
Налично
Налично за поръчка

Моющийся, не выцветающий, без петна, нескользящий и лесно моющийсяЛуксозна текстура винил плат, прецизно рязане, дизайн гореща резитба, липсата на груби ръбове, двустранно използване.Моля, уверете се, че температурата на хранене или на съдовете по-малко 212 (100), а най-малко на 176 (80). За защита на бюрото Си.Той не само огнеупорни, устойчив на абразия, но и запазва топлината си на хранене. Идеален за ежедневна употреба в закрити помещения и на открито, за дома, трапезария, кухня, удобства и кафенета. или бизнес офис, Коледа, рождени дни, семейни събирания в деня на благодарността, housewarming, празници, партита, дом, сватби и много други.Моющийся, не выцветающий, без петна, нескользящий и лесно моющийся.Луксозна текстура винил плат, прецизно рязане, дизайн гореща резитба, липсата на груби ръбове, двустранно използване.Моля, уверете се, че температурата на хранене или на съдовете по-малко 212 (100), а най-малко на 176 (80). За защита на бюрото Си.Той не само огнеупорни, устойчив на абразия, но и запазва топлината си на хранене. Идеален за ежедневна употреба в закрити помещения и на открито, за дома, трапезария, кухня, удобства и кафенета. или бизнес офис, Коледа, рождени дни, семейни събирания в деня на благодарността, housewarming, празници, партита, дом, сватби и много други.Материал : 70% PVC и 30% полиестер. 45x30 см, този комплект супени салфетки е двоен, за многократна употреба и изискан.

Към свойства

Най-добри оферти в категория