.

.

Безжична прахосмукачка POWEART, мощен ръчна прахосмукачка с мощност 26 kpa 350 W, Акумулаторен прахосмукачка 8 в 1 с множество приложения за всякакви нужди прибиране на рек?

Безжична прахосмукачка POWEART, мощен ръчна прахосмукачка с мощност 26 kpa 350 W, Акумулаторен прахосмукачка 8 в 1 с множество приложения

Оценка на продукта:

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

【Удобен за потребителя дизайн и шкаф за съхранение на】 Използването на автономен перезаряжаемого безжична прахосмукачка може да ви спести време и усилияКофата за боклук с обем 1 литър, е достатъчно голям, за да побере значително количество отпадъци, и вие можете лесно изпразване на натискане на един бутон.Този лек ръчна прахосмукачка идва с стенните рафтове за съхранение и почистващ средства.Вие чакат за нови изненади!Безжична безшумен прахосмукачка POWEART V870 може да ви бъде идеален партньор за почистване!. 【Гъвкава led моторизованная подови корона】 Този акумулаторен прахосмукачка е снабден с гъвкава моторизирани подови глава с 8 бр. светодиодни крушки.Валяк за разбиване е комбинация от мека и твърда четина, която ефективно почиства прах и боклук, не от надраскване на пода, а също и предотвратяване на спутывание. 【5-степенна високоефективен система за филтриране на】 Този безжичен ръчната прахосмукачка е снабден с подобрена 5-степенна високо ефективна система за филтрация, която улавя 99,99% от частиците прах с размер до 0,1 микрон. 【Универсална почистване на 8 в 1】 Насладете се на истинската универсална почистване с помощта на безжична прахосмукачка 8 в 1.Оборудвана с плъзгаща тръба, гъвкав маркуч и 3 удобни приложения - основна приставка за почистване на под, четка 2 в 1 и хазарта средство - лек прахосмукачка за да се справят с всяка задача по почистване.От твърди подови настилки до килим с ниско дрямка акумулаторна безжична прахосмукачка stick може лесно да се придвижвате между повърхности с помощта на дълга тръба и на основните четки.За работа в труднодостъпни места просто преведете ръчната прахосмукачка в ръчен режим с помощта на четка 2 в 1 или щелевого средство и го използвайте на стълби, рафтове, дивани и дори в колата. 【Мощно засмукване и по-дълбоко почистване】 Тази безжична прахосмукачка е оборудван с ултра бесщеточным двигател с мощност от 350 W, осигуряващ мощно засмукване до 26 kpa при запазване на относително тиха обстановка. 【Удобен за потребителя дизайн и шкаф за съхранение на】 Използването на автономен перезаряжаемого безжична прахосмукачка може да ви спести време и усилия.Кофата за боклук с обем 1 литър, е достатъчно голям, за да побере значително количество отпадъци, и вие можете лесно изпразване на натискане на един бутон.Този лек ръчна прахосмукачка идва с стенните рафтове за съхранение и почистващ средства.Вие чакат за нови изненади!Безжична безшумен прахосмукачка POWEART V870 може да ви бъде идеален партньор за почистване!. 【Гъвкава led моторизованная подови корона】 Този акумулаторен прахосмукачка е снабден с гъвкава моторизирани подови глава с 8 бр.

Към свойства

Най-добри оферти в категория