.

.

PATKAW 1 Комплект Играчка Пиле, Папагал, Играчки за папагали, Клетка за птици, Играчки За Хранене на Пилета, Авоська за листа зелена Салата, Авоська За Дъвчене, Раздробя?

PATKAW 1 Комплект Играчка Пиле, Папагал, Играчки за папагали, Клетка за птици, Играчки За Хранене на Пилета, Авоська за листа зелена

Оценка на продукта:

BGN 8.63
Налично
Налично за поръчка

- РЕФЛЕКСЕН ИГРАЧКА за ПИЛЕТА - това може да бъде украса за клетка за клетки или на клетките за кокошки, декоративни и практичниМясто за спане С КСИЛОФОНОМ - не може да осигури на вашия домашен любимец за игра, но той също може да се превърне в чудесна украса за дома.ИГРАЧКИ за пилето - тези играчки са изработени от безопасни и издръжливи материали, които ще бъдат полезни на вашия домашен любимец. играчка за хранене на пилета - осигурява домашни птици е забавно място за игра.Една добра играчка за съдържанието на вашите птици в добро състояние.ИГРАЧКА от гъба "ПТИЧКА" - тя може не само да осигури на вашия домашен любимец за игри, но и да станат чудесна украса за дома.- РЕФЛЕКСЕН ИГРАЧКА за ПИЛЕТА - това може да бъде украса за клетка за клетки или на клетките за кокошки, декоративни и практични.Място за спане С КСИЛОФОНОМ - не може да осигури на вашия домашен любимец за игра, но той също може да се превърне в чудесна украса за дома.ИГРАЧКИ за пилето - тези играчки са изработени от безопасни и издръжливи материали, които ще бъдат полезни на вашия домашен любимец. играчка за хранене на пилета - осигурява домашни птици е забавно място за игра.Една добра играчка за съдържанието на вашите птици в добро състояние.ИГРАЧКА от гъба "ПТИЧКА" - тя може не само да осигури на вашия домашен любимец за игри, но и да станат чудесна украса за дома.Кръст Бод Пакет включва 1 х комплект от 4 бр. пилешки играчки Характеристики - Цвят : Различни цветните висящи играчки. - Материал : Неръждаема стомана, пластмаса, памучен веревочная играчка за пиле. - Размер : Около 39,00 X12,00 X2,00 см.

Към свойства

Най-добри оферти в категория