.

.

Movo CCD DSLR Camera Cleaning Kit - Комплект за почистване на обективи на цифрови фотоапарати - с комплект за почистване на сензора, кърпа за обектив от микрофибър, спрей за почист?

Movo CCD DSLR Camera Cleaning Kit - Комплект за почистване на обективи на цифрови фотоапарати - с комплект за почистване на сензора,

Оценка на продукта:

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

Увеличена led лупаВентилатор Rocket Air.Течност за почистване на сензора на камерата на базата на калаен.Тампон за почистване на сензор APS-C (x10).Дръжка за обектив.Плюшен четка за почистване. Кърпа за почистване от микрофибър 9x9 инча (x2). Кърпа за почистване от микрофибър 6x6 инча (x2). КОМПЛЕКТ за почистване на филмовата камера за огледално-рефлексен фотоапарат : пакет "ол инклузив" разполага с всичко необходимо за почистване на обектив за огледално-рефлексен фотоапарат и обслужване на сензор.ОТСТРАНЯВАНЕ на ПРАХ : Мека четка за сензор премахва прах и частици от сензора и други електронни части.Ракета въздушен спрей се използва за щадящо отстраняване на прах от труднодостъпни места, без използването на химикали. 1 година гаранция : не сме ви прикроем!Нашите продукти са предназначени за облекчаване на вашите технически проблеми, а не за тяхното влошаване.Нашият приятелски екип за подкрепа в САЩ е готова да помогне.Led сензорна лупа : Има 6 ультраяркими светодиоди, които осветяват и увеличават микроскопични частици върху сензора на камерата.В комплекта са включени : led сензорна лупа, вентилатор Rocket Air, течност за почистване на сензора на камерата на базата на калаен, тампон за почистване на сензора APS-C (x10), дръжка за почистване на обектива, плюшен четка за почистване, кърпа от микрофибър размер 9 x 9 инча (x2), микрофибър кърпа с размер 6 x 6 инча (x2). Комплект за почистване Movo съдържа всичко необходимо за поддържане на огледално-рефлексен фотоапарат в чисто и изправно състояние, както вътре, така и отвън.

Към свойства

Най-добри оферти в категория