.

.

Sanrio Kuromi Лилави Капачки за бутони за превключватели Cherry MX, Хубаво Ръчна Детска Клавиатура от Японската Аниме, Набор от Капачки за комбинации PBT (KUROMI-001)

Sanrio Kuromi Лилави Капачки за бутони за превключватели Cherry MX, Хубаво Ръчна Детска Клавиатура от Японската Аниме, Набор от

Оценка на продукта:

BGN 43.60
Налично
Налично за поръчка

【Само капачки за ключове】 на Помещение включва : Основен комплект (104) + допълнителен комплект (14) + гребец капачка за ключ (1)Клавиатура в комплекта не е включена, просто за демонстрация на производителността. 【Съвместимост】 Подходящ за механични превключватели на клавиатурата, които имат формата на "+", като Cherry MX, Kailh, Outemu, Gateron и др 【Не за клавиатури corsair】 Подходящ за 61/64/68/71/84/87/98/104/108, може да се използва за повечето механични клавиатури ANSI MX switch.25 U : Ctrl / Win / Alt / Fn) (Размер 6.25 U : интервал). 【Профил череша】 Ергономичен дизайн, позволяващ ви е удобно да пишете и да играете, дори и ако вие за дълго време използвате компютърна клавиатура. 【СУБЛИМАЦИЯ на КОСА от ПБТ】 Материали от ПБТ и модерна технология пятисторонней сублимация.Произведени капачки за ключове маслоустойчив и предпазва от пръстови отпечатъци, както и написаното на тях няма да изчезне дори след дълго време. 【Потребителска клавиатура】 Освен основния пакет, има и други допълнителни комплекти, които ще ви направят клавиатура с ръцете си по свой вкус.

Към свойства

Най-добри оферти в категория