.

.

Механична Клавиатура, с 64 бутони, 3,0 5,0 Безжична Ръчна Клавиатура Type C Жичен Синя RGB с Няколко режима на осветление за компютър (кафяв ключ)

Механична Клавиатура, с 64 бутони, 3,0 5,0 Безжична Ръчна Клавиатура Type C Жичен Синя RGB с Няколко режима на осветление за компютър

Оценка на продукта:

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

Трехрежимное връзка : Трехрежимное връзка, безжична или кабелна, поддържа три режима на безжична връзка 20, Type c кабелната, за да отговори на различните нужди.Ергономичен : Ергономичен дизайн оформление намалява натиска върху китката си и го прави по-удобен за използване, дори и ако им се радват през целия ден, той не ще бъде силно се отегчава.Безплатен ключа : ключ Fn + Q, W, E, R, T, Y, за свързване на различни устройства, за Windows2000, за МЕН, за XP, Vista, Win 7, за Harmony OS, за Win 8, за да Спечели 10 за Android, IOS и други системи.Пестене на енергия : Клавиатура с вградена литиево-йонна батерия с голям капацитет за съхранение капацитет 1800 mah за по-дълъг живот на батерията, която може да се зарежда при проводном свързване. 64 клавиши : подредба от 64 комбинации, при запазване на пълна клавиатура, трябва да бъдат малки и разумна, прост, преносима, лесна за употреба, не заема място. Трехрежимное връзка : Трехрежимное връзка, безжична или кабелна, поддържа три режима на безжична връзка 2.0, Type c кабелната, за да отговори на различните нужди. Ергономичен : Ергономичен дизайн оформление намалява натиска върху китката си и го прави по-удобен за използване, дори и ако им се радват през целия ден, той не ще бъде силно се отегчава. Безплатен ключа : ключ Fn + Q, W, E, R, T, Y, за свързване на различни устройства, за Windows2000, за МЕН, за XP, Vista, Win 7, за Harmony OS, за Win 8, за да Спечели 10 за Android, IOS и други Систем4. Пестене на енергия : Клавиатура с вградена литиево-йонна батерия с голям капацитет за съхранение капацитет 1800 mah за по-дълъг живот на батерията, която може да се зарежда при проводном свързване.

Към свойства

Item Type:
 64 Key Mechanical Keyboard
Material:
ABS
Color:
Blue
Connection Method:
Support Wireless 2.4G, Bluetooth 3.0, 5.0,

Най-добри оферти в категория