.

.

Електронна дъска за дартса OLI 12 стрелички с мек връх, комплекти стреличка за автоматично броене на точки с led дисплей за възрастни, 100 пластмасови накрайници и адапт?

Електронна дъска за дартса OLI 12 стрелички с мек връх, комплекти стреличка за автоматично броене на точки с led дисплей за възрастни,

Оценка на продукта:

BGN 3.00
Налично
Налично за поръчка

?Професионални комплекти за игра на дартс, за възрастни - Вградени 27 мача с 173 варианти на игра, 4 цвята стреличките могат да се настанят до 8 играчи за безкрайно забавление, са идеалното допълнение към всяка игра стаята / офиса / семейство ?Разработен с 12 вградени прорези - Вградени отвори отстрани за съхранение 12 комплекта дартс, за да не се безпокоите за това, че ги загубите, когато те не се използват, независимо от това, има ли той на стената на къщата или на професионална сцена, това е добра украса / идея за подарък. ?Led дисплей с автоматично броене на точки - стилно и луксозно Проектиран с функция за автоматично броене на точки и гласова говорител за изключване на ръчно броене на точки, което прави играта на живо, като че ли се занимавате в ожесточенном конкурс, на силата на звука се регулира.Led дисплей по-ясен, светъл и energy saving, отколкото на LCD дисплей. ? Сейф тегло : 3,8 кг.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се директно обслужваща OLI по всички въпроси. ?Професионални комплекти за игра на дартс, за възрастни - Вградени 27 мача с 173 варианти на игра, 4 цвята стреличките могат да се настанят до 8 играчи за безкрайно забавление, са идеалното допълнение към всяка игра стаята / офиса / семейство.

Към свойства

Най-добри оферти в категория