.

.

RunningBear Шахматната Дъска, Цветни Клетчатая Кошница За Съхранение Кошница За Съхранение на Квадратна Сгъваема Кошница За Дрехи Детска Кошница За Съхранение Органай?

RunningBear Шахматната Дъска, Цветни Клетчатая Кошница За Съхранение Кошница За Съхранение на Квадратна Сгъваема Кошница За Дрехи

Оценка на продукта:

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 Размер на кутия за съхранение плат : Квадратен : 28x28x28 см / 1102 инча; Правоъгълен : 40x27x17 см.На дъното на кошница за съхранение на играчки голямо и плоско, което осигурява здрав захват.Кутия за съхранение с голям капацитет може да се съхранява бебешки играчки, играчки за кучета, книги, дрехи, хавлии, завивки и т. 【Здрав материал】 Външния слой на домашно кутия за съхранение е изработен от здрав и водоустойчив плат Оксфорд 300 D.Сладък принт е подходящ за момчета или момичета.Здрава дръжка за лесно в плен и е удобен на пипане, което е удобно, когато се движат по различни помещения. 【Спестяване на пространство】 Основен корпус кутия за съхранение на играчки, изработени от куха дъски и се сгъва.Може да се съхраняват на равно място, когато не се използва, както и лесно за носене в училище общежитие или одноместную апартамент.Кошница за съхранение ще помогне да се организира пространството във всяка стая, на рафта или в багажника на колата. 【Многоцелеви】 Красива кутия за съхранение може да бъде изпълнен с различни предмети, които могат да се използват навсякъде за детска стая, стая за играчки, игри стая, спалня, балкон, тоалетна, хол, коридор, килер и кухня.Красива тъканно кутия - идеална украса за дома. 【Гаранция за качество】 "Running Bear" е професионален производител на домашни кутии за съхранение.Ако имате някакви въпроси относно това тъканта шкаф за съхранение, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 【Голям капацитет】 Размер на кутия за съхранение плат : Квадратен : 28x28x28 см / 11.02 инча; Правоъгълен : 40x27x17 см.На дъното на кошница за съхранение на играчки голямо и плоско, което осигурява здрав захват.Кутия за съхранение с голям капацитет може да се съхранява бебешки играчки, играчки за кучета, книги, дрехи, хавлии, завивки и т. 【Здрав материал】 Външния слой на домашно кутия за съхранение е изработен от здрав и водоустойчив плат Оксфорд 300 D.Сладък принт е подходящ за момчета или момичета.Здрава дръжка за лесно в плен и е удобен на пипане, което е удобно, когато се движат по различни помещения. 【Спестяване на пространство】 Основен корпус кутия за съхранение на играчки, изработени от куха дъски и се сгъва.Може да се съхраняват на равно място, когато не се използва, както и лесно за носене в училище общежитие или одноместную апартамент.Кошница за съхранение ще помогне да се организира пространството във всяка стая, на рафта или в багажника на колата. 【Многоцелеви】 Красива кутия за съхранение може да бъде изпълнен с различни предмети, които могат да се използват навсякъде за детска стая, стая за играчки, игри стая, спалня, балкон, тоалетна, хол, коридор, килер и кухня.Красива тъканно кутия - идеална украса за дома. 【Гаранция за качество】 "Running Bear" е професионален производител на домашни кутии за съхранение.Ако имате някакви въпроси относно това тъканта шкаф за съхранение, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория