.

.

Подаръчни кошници с израз на съчувствие - Подарък кошница с израз съболезнования във връзка със загубата на любим човек / майка / баща / съпруг Подаръци във връзка с ?

Подаръчни кошници с израз на съчувствие - Подарък кошница с израз съболезнования във връзка със загубата на любим човек / майка

Оценка на продукта:

BGN 17.33
Налично
Налично за поръчка

Размер : 9,8 инча * 9 Свещ от 100% соев восък 150 гр. овесена каша сапун 100 гр.Бомбочка за вана 100 гр.Съболезнования във формата на акрилния Сърце.Чорапи от коралов руно.Пощенска картичка с израз на съчувствие. ?【Подаръци с израз на съчувствие включват】 (1) синя възглавница с сърце ръчно изработени (2) акрилно сърце с израз на симпатии (3) Свещ от 100% соев восък 150 грама (4) Сапун от овесени ядки 100 г (5) Чорапи от коралов руно (6) Бомбочка за вана (7) Картичка с израз на съчувствие - Подаръци с израз на съчувствие идват висококачествена кутия за подарък. ?【Смислени и обмислени подаръци】 Всяка кошница за съчувствие събират с любов.Нашата подарък кутия с израз на най-дълбокото съчувствие елегантно оформена и изпълнен със значими и предназначени за подаръци, които ще осигурят комфорт и подкрепа за вашите приятели и близки.Когато няма думи, това е идеалният начин да покаже загриженост. ?【Размер на изделия】 (1) Опаковъчна кутия 14,4 инча * 10 инча * 4.3-инчов (2) Възглавница във формата на сърце 9,8 инча [Ръчно подвързване може да има малка грешка.] (3) Акрилно сърце размер на 3,9 инча * Дебелина 0,39 инча. ?【Идея подаръци във връзка с тежка загуба на】 Подаръци във връзка с тежка загуба - това е интелигентен начин да изрази своите съболезнования и комфорт на твой приятел или любим човек, след загуба на любим човек.Нека да знаят, че те в мислите си. ?【Персонализирани подаръци】 Не забравяйте да добавите името и специално съобщение до оценят дарове на изразяване на съболезнования.Изберете "ТАЗИ ПОРЪЧКА СЪДЪРЖА ПОДАРЪК" при пускането на поръчката, за изпращане на персонализирани съобщения. ?【Подаръци с израз на съчувствие включват】 (1) синя възглавница с сърце ръчно изработени (2) акрилно сърце с израз на симпатии (3) Свещ от 100% соев восък 150 грама (4) Сапун от овесени ядки 100 г (5) Чорапи от коралов руно (6) Бомбочка за вана (7) Картичка с израз на съчувствие - Подаръци с израз на съчувствие идват висококачествена кутия за подарък. ?【Смислени и обмислени подаръци】 Всяка кошница за съчувствие събират с любов.

Към свойства

Най-добри оферти в категория