.

.

SYZHIWUJIA Малко Огледало Кръг 3 Нива, Огледален Шкаф за Баня, Стенен Шкаф за съхранение в Банята, Огледален Шкаф за лекарства с Бавно закрывающимся огледало за грим в Дъ?

SYZHIWUJIA Малко Огледало Кръг 3 Нива, Огледален Шкаф за Баня, Стенен Шкаф за съхранение в Банята, Огледален Шкаф за лекарства с

Оценка на продукта:

BGN 1.33
Налично
Налично за поръчка

* Огледала за грим Наистина универсални : огледало и тоалетна в едно - добър начин за подготовка за сутрешно процедурите, при тази като с просторни вътрешни пространства, всичко е наред * Огледала за грим Надеждно качество : Нашите огледален шкаф е изработен от висококачествени сребърно огледало и букова дървесина, което гарантира дълъг срок на експлоатация; - екологично чиста лачена повърхност е приятна на допир. * Огледала за грим използват пространството на стената : просто прикрепете този стенен шкаф до стената, за да превърнат една празна стена на банята, хола или коридора в практично пространство; това спестява значително своя размер. * Огледала за грим за лесно съхранение : Допълнително място за съхранение и отстраняване на елементарно, срок на годност е 3 настройки на височината на като, 2 отделения отдолу и отгоре. Тоалетен портманто с огледало, идеален за носене в шкафчетата, общежитие, дома на приятели, в театър в класната стая или на всяка маса, който можете да превърнете в свой маса за грим!.Огледало с висока разделителна способност, много ясни, можете да видите лицето на всички детайли, така че да можете да се насладите на задълбочен грим.Шкаф за лекарства съчетава в себе си елегантен приятелка и довършителни работи, с бърз и лесен монтаж. огледални врати се отварят навътре с 3 рафтове.Бавно затваряне на вратите създават по-тиха обстановка в банята.Скрито складово помещение зад вратата може да бъде разделена е необходимо на 3 нива.Можете да съхранявате различни предмети, за да ги предпази от прах и вода.

Към свойства

Най-добри оферти в категория