.

.

Огледало за баня Amorho LED 20 x 28 с челен панел и подсветка, Стенни Огледала с плавно регулиране на яркостта, фарове за Мъгла, Нечупливи и с памет, 3 Цвята, Двойно огледало ?

Огледало за баня Amorho LED 20 x 28 с челен панел и подсветка, Стенни Огледала с плавно регулиране на яркостта, фарове за Мъгла,

Оценка на продукта:

BGN 101.33
Налично
Налично за поръчка

Просто натиснете бутона яркост, за да коригира цвета (топъл бял, натурален и бял цвят, по желание)След избора на цветовата температура и щракнете средния бутон, за да регулирате яркостта.Продължително натискане за усилване на осветление и натиснете отново, за да го приглушения.Ако при получаване на опаковки или стоки са били открити някакви щети, моля, уведомете ни, да сме го замениха за вас.Огледалото е тежко и за вашата безопасност за инсталация изисква не по-малко от двама души.Ако трябва да прекарат кабелите, моля, намерете професионален електротехник. 【Двойна светлина и супер ярък】- с две вградени led лентам огледало за баня с led подсветка Amorho осигурява два пъти по-голямо покритие отзад и отпред.Огледала с осветление достатъчно ярки за нанасяне на грим, бръснене и козметични грижи.Нито тъмнина, нито сянка, вечеря чист. 【Небьющееся и коррозионностойкое】 - дали Ще се притеснявате за счупят огледално стъкло и относителна проблеми.Нашето огледало изработено от по-дълготраен стъкло, то има бронированного стъкло.Нейната лесно да се прекъсне.Дори ако той е счупен, той не се разби на парчета, нищо лошо, по-безопасна за употреба.Благодарение на эпоксидному корицата това огледало е устойчив на корозия.Той не бъдат изложени на корозия, след 30 дневна киселинен тест. 【Сменяеми цветове и регулируема яркост】-Това е огледало с led осветление многофункционально.Можете да натиснете бутона, за да промените цветовата температура : топло (3000 К), натурален (4000 К) и бял (6000 К).Можете също така да затворят вратите на яркостта до вашето комфортно ниво.Всичко това може лесно да се управлява с помощта на сензорни бутони.Функция smart memory ще запише настройки на осветление и ще запази предишното състояние на осветление след изключване и включване. 【Лесна инсталация и се захранва от плъгин или твърд проводник】 - Закрепете на притежателя на огледало на стената с помощта на винтове и окачите огледало на притежателя.Можете да използвате вилица за хранене или за свързване на проводник към настенному выключателю трудно тел.Това е по-добре да се направи професионален електротехник, ако искате да го прекарат сериозна кабели. 【Гаранция 3 години】-Ние даваме гаранция от 3 години на огледала с led подсветка Amorho.За всякакви съмнения и въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние приветстваме всички препоръки за подобряване на огледала.Нашата мисия - да изготвят за вас красиво, модерно и безопасно огледало. ?Съвети : Ако искате да изключите синьо показатели на елементите за управление, просто дълго време натиснете долния бутон, докато не угасне. 【Двойна светлина и супер ярък】- с две вградени led лентам огледало за баня с led подсветка Amorho осигурява два пъти по-голямо покритие отзад и отпред.Огледала с осветление достатъчно ярки за нанасяне на грим, бръснене и козметични грижи.Нито тъмнина, нито сянка, вечеря чист. 【Небьющееся и коррозионностойкое】 - дали Ще се притеснявате за счупят огледално стъкло и относителна проблеми.

Към свойства

Най-добри оферти в категория