.

.

IMZAY 4 Набор от игла форма инструменти за тепане за начинаещи, Комплект игли за тепане, за да проверите за сплъстяване на козината с възглавница от козина, Рамка за сн?

IMZAY 4 Набор от игла форма инструменти за тепане за начинаещи, Комплект игли за тепане, за да проверите за сплъстяване на козината

Оценка на продукта:

BGN 13.00
Налично
Налично за поръчка

?Комплект за тепане игла Value : Набор за тепане игла съдържа ръководство, 4 бр пакет от вълна, материал, 4 бр. поролоновую уплътнение, 4 бр. чувствах плат, 4 бр. рамка за снимки, 16 бр. пухкава игла, всичко необходимо за основно сплъстяване игла.Идеален избор за вашето семейство, приятели или всеки, който обича валяние игли или валяное занаят. ? Висококачествена кожа : Тези аксесоари, за да игла филц за начинаещи са изработени от мека и пухкава козина, за тепане, която е изискана текстура без слежавшихся или перекрашенных парцели, пухкави, меки, ярки цветове, подходящи за игольного сплъстяване, мокро сплъстяване и вълна стенописи, идеален за ръчна работа с вълна. ? Е идеален за начинаещи : Стартов комплект за игла филц се предлага с подробно ръководство на английски език, можете лесно да започнете валяние вълна игла за инструкции, дори и ако сте начинаещ, ако искате да опитате ръкоделие от игла филц, този комплект ще бъде добър избор. ?Уникален стил на игла филц : Този комплект от яке игла филц идва с кръгла набор за пробиване на вълна игли и картина с фоторамкой, можете да поставите готовата картина от вълна, филц рамка за снимки, в процеса на работа е прост, но красиви декорации можете да окачите на стената. ? Широко приложение : Този красив комплект за рисуване от вълна, филц ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели и семейство, а ръкоделие от игла филц - добър начин за облекчаване на стреса от работа или обучение, добър вариант за семейни работи. ?Комплект за тепане игла Value : Набор за тепане игла съдържа ръководство, 4 бр. пакет от вълна, материал, 4 бр. поролоновую уплътнение, 4 бр. чувствах плат, 4 бр. рамка за снимки, 16 бр. пухкава игла, всичко необходимо за основно сплъстяване игла.Идеален избор за вашето семейство, приятели или всеки, който обича валяние игли или валяное занаят. ? Висококачествена кожа : Тези аксесоари, за да игла филц за начинаещи са изработени от мека и пухкава козина, за тепане, която е изискана текстура без слежавшихся или перекрашенных парцели, пухкави, меки, ярки цветове, подходящи за игольного сплъстяване, мокро сплъстяване и вълна стенописи, идеален за ръчна работа с вълна. ? Е идеален за начинаещи : Стартов комплект за игла филц се предлага с подробно ръководство на английски език, можете лесно да започнете валяние вълна игла за инструкции, дори и ако сте начинаещ, ако искате да опитате ръкоделие от игла филц, този комплект ще бъде добър избор.

Към свойства

Най-добри оферти в категория