.

.

Акумулаторни led фенери с капацитет от 150 000 Лумена, Супер Ярък Мощен фенер с 5 Режима на осветяване, Водоустойчив ръчна светкавица за Лов, къмпинг, извънредни ситуаци?

Акумулаторни led фенери с капацитет от 150 000 Лумена, Супер Ярък Мощен фенер с 5 Режима на осветяване, Водоустойчив ръчна светкавица

Оценка на продукта:

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

【Най-ярко фенерче】 Вграден чип XHP902, led фенерче осветява от 150 000 лумена и достига 1094 ярда.Сверхширокий лъч лесно осветява цялата стая и заден двор.Широко се използва за къмпинг, извънредни ситуации, разходки, нощни разходки, лов и др. 【5 Режима на осветление】Мощен фенер с 5 режима : висок, среден, нисък, ефекта на светлинни и SOS.Можете да промените различни режими на осветление в зависимост от вашите нужди.Във всеки режим дълго време, натиснете и задръжте ключа за 2-3 секунди, за да изключите светлината. 【Акумулаторна батерия и индикаторът за захранване】 Акумулаторни фенери се захранват от акумулаторни батерии, срокът на служба, която може да достигне до 8-10 часа.И този фенерче с високо люменом, оборудван с функция за показване на мощност, така че можете да видите мощност от пръв поглед. 【Уникален дизайн】 В акумулаторна фенери с високо люменом се използва специална конструкция на процеса на рязане под формата на глави на лотос, която ще дойде по-удобно при аварийна ситуация.Водоустойчив фенер IPX5 обикновено се използва при тежки метеорологични условия, като дъждовните и мъгливи дни. 【Послепродажная подкрепа】 Акумулаторен фенер е 2 години безплатна подмяна, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашите отлична услуга за поддръжка на клиенти, за да получите най-доброто решение в рамките на 24 часа. 【Най-ярко фенерче】 Вграден чип XHP90.2, led фенерче осветява от 150 000 лумена и достига 1094 ярда.Сверхширокий лъч лесно осветява цялата стая и заден двор.Широко се използва за къмпинг, извънредни ситуации, разходки, нощни разходки, лов и др. 【5 Режима на осветление】Мощен фенер с 5 режима : висок, среден, нисък, ефекта на светлинни и SOS.

Към свойства

Най-добри оферти в категория