.

.

Angoily Почистващи Кърпи Кърпи за миене на съдове 12 бр. Кърпички за миене на съдове Гъба За миене на съдове Скрубер За миене на съдове Двустранни Скрубберные Уплътните?

Angoily Почистващи Кърпи Кърпи за миене на съдове 12 бр. Кърпички за миене на съдове Гъба За миене на съдове Скрубер За миене на

Оценка на продукта:

BGN 6.84
Налично
Налично за поръчка

Притежават голяма способност да абсорбира излишната течност, което може да се превърне в отличен помощник в кухнятакърпички за миене на съдове.Благодарение на конструкцията от полиэстеровой на мрежата тя има якост, която осигурява по-висока чистящую способност при изпълнение на сложни задачи по почистване. кърпички за миене на съдове.Изработен е от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба.кърпички за миене на съдове.Може да се използва за миене на чаши, чинии, лъжици и друг трапезария съдове за готвене, можете да го използвате за миене на плодове.кърпички за миене на съдове.Дори яйца и топено сирене.Големи дупки в тряпках позволяват да се мият храна.кърпички за миене на съдове.Описание на Окото кърпа за миене на съдове за готвене с незалепващо покритие, бързосъхнеща гъба, Окото кърпа за миене на кухня Характеристики - Цвят : смесен цвят; Материал : полиестер; Размер : 29,0x29x0,1 см; В комплекта са включени 12 х кърпички за миене на съдове.

Към свойства

Най-добри оферти в категория