.

.

Маркова Клетка за птици за ръчно изработени, Голяма Кръгла Клетка за Странник-Папагали, Преносим Клетка за птици с куки и се прибира чекмедже, Лесно Моющаяся, Устой?

Маркова Клетка за птици за ръчно изработени, Голяма Кръгла Клетка за Странник-Папагали, Преносим Клетка за птици с куки и се прибира

Оценка на продукта:

BGN 29.07
Налично
Налично за поръчка

От обработка на суровините до получаване на крайния продукт птичья на клетката трябва да преминат повече от сто последователности избор на материал, рязане, подготовка на материала, гравиране и монтаж и т Целият производствен процес се извършва на ръка.Горната кука е изработен от метал, който е издръжлив и лесен за переноске; долна тава е номиниран за лесно почистване.Тя е изработена от екологично чисти и полезни бамбуково материал, който е безопасен за използване на домашни любимци. Размер : 33,5x36 см /13,1x14,1 инча. Птичья клетка подходяща за папагали, канарчета, чинки, попугайчиков и попугайчих.Нашата класическа кръгла клетка за птици отдава почит на традиционната клетка за птици.Дизайн на допълнително пространство на стаята позволява на домашните птици едновременно мантията на птици и ги забавляват, за да скочи.От обработка на суровините до получаване на крайния продукт птичья на клетката трябва да преминат повече от сто последователности избор на материал, рязане, подготовка на материала, гравиране и монтаж и т. Целият производствен процес се извършва на ръка.Горната кука е изработен от метал, който е издръжлив и лесен за переноске; долна тава е номиниран за лесно почистване.Тя е изработена от екологично чисти и полезни бамбуково материал, който е безопасен за използване на домашни любимци. Размер : 33,5x36 см /13,1x14,1 инча. Птичья клетка подходяща за папагали, канарчета, чинки, попугайчиков и попугайчих.Нашата класическа кръгла клетка за птици отдава почит на традиционната клетка за птици.Дизайн на допълнително пространство на стаята позволява на домашните птици едновременно мантията на птици и ги забавляват, за да скочи.

Към свойства

Най-добри оферти в категория