.

.

ZCMEB Кутия за сапун от PVC Без перфорация, Трайни Лепило сапун ястия, Държач за сапун за източване в Тоалетната, Аксесоари за Тави, Поставка за сапун, Стенен монтаж (Цвя?

ZCMEB Кутия за сапун от PVC Без перфорация, Трайни Лепило сапун ястия, Държач за сапун за източване в Тоалетната, Аксесоари за Тави,

Оценка на продукта:

BGN 47.05
Налично
Налично за поръчка

Удобства : Двуетажно конструкция за осигуряване на бързо източване след употреба на сапун. Лесна инсталация за надеждно залепване и бесследности. Подвижна тава за източване на водата. Полезно и практично за баня и кухня. Двуетажно конструкция за осигуряване на бързо източване след употреба на сапун. Лесна инсталация за надеждно залепване и бесследности. Подвижна тава за източване на водата. Полезно и практично за баня и кухня.Характеристики : 1. Двуетажно конструкция за осигуряване на бързо източване след употреба на сапун. Лесна инсталация за надеждно залепване и бесследности. Подвижна тава за източване на водата. Полезно и практично за баня и кухня.Параметри : Тип на продукта : Поставка за източване на сапун Материал : ABS, ПКЦВЕТ : розов, зелен Размер : 14.2*10 Смупаковка включва : 1 бр. * Поставка за източване на сапун се дължи на разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Към свойства

Item Type:
Soap Drain Rack
Material:
ABS, PC
Color:
pink ,green
Size:
14.2*10cm
Package Includes:
1 Piece* Soap Drain Rack:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Най-добри оферти в категория