.

.

Чанти за партита с божията коровкой, Тематични Чанти за партита с божията Коровкой на Детски Рожден Ден, Аксесоари за партита в чест на Деня на раждане на дете, Пода?

Чанти за партита с божията коровкой, Тематични Чанти за партита с божията Коровкой на Детски Рожден Ден, Аксесоари за партита в

Оценка на продукта:

BGN 5.00
Налично
Налично за поръчка

Чудесен материал : Изработен е от естествен памук, лен, мирише добре, за многократна употреба и екологично чистиРазмер на чантите : комплект от 5 броя в опаковка (само чанта).Всеки подаръчен пакет с размери 6 "x 8". Подходящ : идеален за подарък за рожден ден, консумативи, бонбони, бижута, козметика, монети, бутилки с крем, закуски и малки подаръци.Също така може да бъде украса на парти по случай рождения ден.Приятна печат : При използване на дигитален цветен принтер за двустранен печат за всяка подробност от снимките ще ярко се появи на реалния продукт, както е показано на фигурата.Нашите торбички са оборудвани с двойни завязками за по-лесно отваряне и затваряне.Грижи чанти : Машинно пране или ръчно пране. 1) Чудесен материал : изработен е от естествен памук, лен, мирише добре, за многократна употреба и екологично чисти. 2) Размер на чантите : по 5 броя в опаковка (само чанта).Всеки подаръчен пакет е с размери 6 "x 8". 3) Подходящи : идеален за подарък за рожден ден, консумативи, бонбони, бижута, козметика, монети, бутилки с крем, закуски и малки подаръци.

Към свойства

Най-добри оферти в категория