.

.

Хидравлична помпа Mophorn 4-Квартовый Хидравличен Захранващ агрегат с Двойно действие Хидравлични помпен възел със Стоманена Маслен резервоар 12 vdc Хидравлична Помпа ?

Хидравлична помпа Mophorn 4-Квартовый Хидравличен Захранващ агрегат с Двойно действие Хидравлични помпен възел със Стоманена Маслен

Оценка на продукта:

BGN 127.99
Налично
Налично за поръчка

Материал на резервоара : металРаботният обем на хидравлична помпа : 0,825 GPM. Клапан за понижаване на налягането : 22 MPA (Максимална настройка нулиране 3200 паунда на квадратен инч за увеличаване на законодателството на пристанището).Номинална скорост : 2850 об/мин. Мощност на двигателя : 1,6-3,0 kw; Напрежение на двигателя : DC12-DV24. Резервоар за гориво : 4 литра; Метален резервоар 4 литра.Включване/изключване на захранването с двойно действие. Максимална мощност 1500 л. Порт SAE # 6, хоризонтално монтиране.Ръчно окачване с подвижен кабел с дължина около 15 фута (4,5 м) и начална соленоидом.Подробна информация за продукта : Нашата хидравлична помпа е снабден с двигател за постоянен ток 12 В (мощност на 1,6-3,0 кВт) и резервоар 4 литра.Максимално налягане налягане на порт A (SAE # 6) е 3200 паунда на квадратен инч, а на порт B (SAE # 6) - 1500 паунда на квадратен инч; скорост на потока е 2 GPM, и това е помпа с двойно действие за включване и за изключване.Лесна употреба : Този хидравличен блок захранване на 12 v и е напълно сглобени предварително.Връзката е проста и се доставя с инструкция за употреба.В комплекта са включени два допълнителни порта SAE # 6 и един 15-крак дистанционно управление.Надеждно качество : Помпа за самосвального ремарке изработен от устойчив метал, така че маслен резервоар лесно раздели или нарани.Като силовото предаване тази помпа е идеален за подмяна на отдалечени хидравлични системи.Оборудван с перепускным капак, той автоматично се изключва, когато има прекомерно налягане, по-сигурен и надежден.Бързото стартиране, Благодарение на мощния си двигател този хидравлична електрическа помпа за бързо стартира и произвежда масло; той може да осигури висока мощност за хидравлични системи, като самосвальные ремаркета, самосвальные платформа, и е в състояние да завърши повишение за кратко време.

Към свойства

Най-добри оферти в категория