.

.

Горна кошница за футболни цели ORIENGEAR, Комплект от 2 Ъглови цели за футболни порта, Лесен за настройка на футболни цели за тренировка точна стрелба, чанта за носене в ?

Горна кошница за футболни цели ORIENGEAR, Комплект от 2 Ъглови цели за футболни порта, Лесен за настройка на футболни цели за тренировка

Оценка на продукта:

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

Изработен от удароустойчив полиестер и оксфорд материал, треньор soccer accuracy trainer достатъчно трайни, за да се гарантира играчи и треньори могат да се обучават няколко сезонаТрайни колани държат мишена на място.Оранжев кант достатъчно дебела, за да се определи целта от далеч и определят, запълнило ли е тя.Моля, изберете тези горните клетки, защото те могат да ви помогнат да подобрите своите умения за точна стрелба. ⚽ Тренировка точна стрелба : Мрежа за футболни цели лесно да се движат за постигане на различни тренировъчни цели, поради можете да използвате тези горните мрежа за подобряване на техните умения за точна стрелба.Подходящи за играчи от всички нива. ⚽ Лесен монтаж : Ъгъл на мишената за футбол порта са снабдени с ремъци, за да може лесно да се фиксира на вратата с различни размери.Бързо и удобно монтиране ще осигури стабилност при стрелба по време на тренировка точност. ⚽ През целия услуги : Набор от помощни средства за футболни цели могат да издържат на непрекъснатите удари и не се разрушава, което го прави идеален за клубове, които редовно спортуват.Уверете се, че оборудването за футболни тренировки непрекъснато работи с максимална производителност. ⚽ Преносим чанта за носене : Футболни цел идват с чанта за удобно транспортиране.Те могат да бъдат лесно преместени на други места.Когато от тях вече не използвате, можете да сложите мрежа в чанта за съхранение, за да се спести място.

Към свойства

Най-добри оферти в категория