.

.

Автоматично дозиране система Течен дезинфектант за ръце LATT Стенен монтаж, Търговска Безконтактен Опаковка Сапун, Захранващи с Докосване на Помпа за Еднократна уп?

Автоматично дозиране система Течен дезинфектант за ръце LATT Стенен монтаж, Търговска Безконтактен Опаковка Сапун, Захранващи с

Оценка на продукта:

BGN 21.52
Налично
Налично за поръчка

【Сверхсильный инфрачервен сензор】 Интелигентна сензорна система, напълно автоматично управление без докосванеЕфективно разстояние на откриване е 1-4 инча.Просто поставете ръката си под сензора, за да стартирате опаковка сапун, без да докосвате дозатору сапун. 【Интелигентна конфигурация и спорта сапун 】Батерия / plug 2 Режима на хранене.Захранващият кабел адаптер за захранване се намира от дясната страна и може да се използва по всяко време.Освен това, вътре могат да бъдат инсталирани 4 или 8 батерии тип АА (не са оборудвани с батерии). 【Защитно заключване за по-добра защита】 Този автоматичен опаковка дезинфектанти за ръце помага за предотвратяване на щети, причинени от използване на неразрешени или вандализмом, удължава живота на дозаторов сапун, подходящ за използване с различни дезинфектанти течности и дезинфекционни средства за ръка. 【Стенен стил】 Стенен търговска опаковка от сапун.Идеален за обществени места, като офиси, хотели, болници, здравни заведения, училища, жилищни сгради, детски градини, ресторанти и т. 【Комфортно обслужване】 Ние предлагаме гаранционно обслужване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако срещнете някакви проблеми с нашите дозатор за пенящегося сапун, и ние ще ви отговорим и ще осигури задоволително решение в рамките на 24 часа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория