.

.

Фон за Снимки на Великден, на Фона с Великден Заек, Блестящ Заек, Разноцветни Яйца, Цветя за Украса, от Дървен Стенен Фотофон за Деца, Подпори за Фотосесия на Новород?

Фон за Снимки на Великден, на Фона с Великден Заек, Блестящ Заек, Разноцветни Яйца, Цветя за Украса, от Дървен Стенен Фотофон за

Оценка на продукта:

BGN 5.62
Налично
Налично за поръчка

【Размер и цвят】 7x5 фута / (82 x 59 см), дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветовеНе показва и не выцветший. 【Материал】 Винил фон Econ-издръжлив, водоустойчив, безшевни, удобен за носене, лека, не е водоустойчив. 【Широко приложение】 : Фонови снимки на пасхалната тема, фон за пролетта на купоните за една фотосесия, великденско украса в селски стил за детска фото студио, фон за снимки на пролетта е Великден, фонови снимки за душата на великден на детето. 【Забележка】 Тъй като ние добавяме доставка, може да се образува малко количество гънки, но, моля, не се притеснявайте, гънките не се отрази върху вашето използване.Скручиваясь или подвешиваясь в продължение на 2-5 дни, бръчките стават почти незабележими.При необходимост препоръчвам ви да гали гърба парна ютия вместо суха ютия. 【Услуги】 Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Ако имате някакви въпроси относно нашата фона на стената, моля, не се колебайте, моля, веднага се свържете с нас, вие ще получите отговор в най-кратки срокове.За самодельном фона : Той е идеален за всяка снимка украса Великден партита. Технология за 3 D печат прави великденски снимки, ясно и ярко, което ги прави още по-красива.В процеса използвайте най-добро съчетание на цветя, за да го правят подходящ за по-големи количества великденски сцени.Как да се намали заломы : -Ние сме изпратили в сгънат вид.

Към свойства

Най-добри оферти в категория