.

.

Nicpro 2 БР., Механичен Молив 0,5 мм и на 0.7 мм с Футляром, Метален Комплект Моливи за художници с 4 Трубочками, 2 Ластика, 9 Сменяеми ластиков За художествено писане, Чертан?

Nicpro 2 БР., Механичен Молив 0,5 мм и на 0.7 мм с Футляром, Метален Комплект Моливи за художници с 4 Трубочками, 2 Ластика, 9 Сменяеми

Оценка на продукта:

BGN 1.67
Налично
Налично за поръчка

Идва с 2 черни механични моливи с различна големина 0,5 мм и на 07 мм, с 4 тюбиками грифеля HB # 2, 2 бр ластиков 4 B-soft, 9 бр. сменяеми ластиков в калъф за съхранение.Метална резьбовая устойчива на плъзгане тръба за писалка.Каишка лесно се измъква с едно кликване на мишката.Трудно е да се прекъсне и той е устойчив на падане.Една седалка, всички метални корпус осигурява перфектен баланс на теглото и за писане и рисуване, без умора.Това ви дава по-ефективни и качествени задачи.Грифель за чертане на молив работи с механичен молив, без да се налага затачивания, което е много удобно.Идеали като за художници, специалисти, преподаватели, така и за студенти.Идеален за писане, наброска, скечове, скица. Покупка без РИСК на 100% : Ако не сте доволни набор от механични моливи Nicpro, ние с радост ще ви възстановим парите или ги разменим, без въпроси.Поръчайте днес без риск!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория