.

.

8 БР. Преливащи се цветове Балони за Ролери, Надуваем радио Boombox, Подпори за Партита 80-90-те години, Ретро Тема, хип-Хоп, Рожден Ден, на Връщане към 80-90-та година, орнамен?

8 БР. Преливащи се цветове Балони за Ролери, Надуваем радио Boombox, Подпори за Партита 80-90-те години, Ретро Тема, хип-Хоп, Рожден

Оценка на продукта:

BGN 38.93
Налично
Налично за поръчка

➤НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ : Ролкови кънки отново на мода, и е време да се приобщим децата ни към всички тези нашето детство!Организира парти с изцяло трубчатым ретро-карането на ролери rainbow, за да прекарате наистина страхотно време ➤ РЕТРО ХИП-ХОП ПАРТИ : Хей, как ти е мелодии?Споделете своите хип-хоп нагласа с the 'hood с помощта на този голям в бумбокса.Добавете малко ретро изисканост вашия случай с помощта на тази боя 30-инчов балон за каране на ролери!Идеална за дискотека или на танцова тематика, съчетава със смели цветове за резултатно дизайн. ➤ЛЮБИМЧИКИ ДЕЦА : Този огромен балон Стерео или Ghetto blaster - един от любимите ни, и големи, и малки деца навсякъде обичат тези зашеметяващи балони!Толкова много забавно в един балон с горещ въздух, тези балони мъниста може да се напълни с хелий (или въздух с помощта на сламка за духаше).От тях се получава страхотен подпори за партита!. ➤ Приложимите случаи : Използвайте това е класическа украса за парти с балони, за да създадете свои собствени тематични партита 80-90-те години, може да се използва по време на парти по повод рождения ден на 80-90-те години, в душата на детето и на всяка друга тематична парти 80-90-те години.

Към свойства

Най-добри оферти в категория