.

.

Cabilock 40 бр Поставки за Вилици, Лъжица за Кухня, за Дома, за Декорация, Бял Порцелан, Поставки за Ресторанта Шпатули, Лъжици, Стойки за Половника, Плот, Пръчка за Хранен?

Cabilock 40 бр Поставки за Вилици, Лъжица за Кухня, за Дома, за Декорация, Бял Порцелан, Поставки за Ресторанта Шпатули, Лъжици,

Оценка на продукта:

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

Аксесоар за пръчици за хранене : може да е подарък за вашите близки и приятелиТе са едновременно красиви и практични.Поставка за кухненски аксесоари : Тези поставки за вилици, в които са пръчици за хранене, ще ви помогне да създадете чиста и елегантна обстановка за хранене.Поставка за японски пръчици за хранене : Превъзходно качество на изработката нашата поставка за пръчици за хранене ще ви осигури приятно използване.Поставка за пръчици за хранене : ?ДОМАКИНСКИ държач ЗА щеки за хранене Изработени от керамичен материал и фина работа, тези поставка за пръчици за хранене са трайни и които да служат дълго време.Поставка за керамични лъжици : тя не може да се използва като поставка за пръчици за хранене, а също така е идеално за декорация на плота и поставка за четка за писане.Съдържание на пакета 40 x поставка за пръчици за хранене Характеристики - Има широк спектър на приложение и подходящ за дома, кухни, ресторанти, хотели и други места за притежателя подложки за свещи. -Материал : керамика керамични поставки за пръчици за хранене -Размер : 8.38 X0 декоративна поставка за свещи. - Изработени от керамичен материал и фина работа, тези поставка за пръчици за хранене са трайни и продължават ви за дълго време. - Могат да бъдат подаръци за вашите роднини и приятели.Това е едновременно красиви и практични стоки за дома. -Цвят : както е показано на фигура държачи за домашна посуда - Декоративна поставка за вилици е предназначен за съхранение на пръчки, лъжици, вилици и други съдове за готвене, много практичен и мултифункционална поставка за керамични пръчици за хранене.

Към свойства

Най-добри оферти в категория