.

.

Homoyoyo Преносими Овлажнители на Въздуха Решетки Етерични масла от Малките Овлажнители на въздуха за офис USB-Овлажнител на въздуха Мини-Овлажнител за Спални Спрей Мъ?

Homoyoyo Преносими Овлажнители на Въздуха Решетки Етерични масла от Малките Овлажнители на въздуха за офис USB-Овлажнител на въздуха

Оценка на продукта:

BGN 37.15
Налично
Налично за поръчка

ОВЛАЖНИТЕЛ за въздух с етерични масла - портативен и лек, удобен за използване и переноскеДИФУЗОР С АРОМАТЕН МАСЛО - по-безопасни и по-ефективни при решаването на различни проблеми с кожата.ОВЛАЖНИТЕЛ ЗА ОФИСА - прониква Дълбоко в кожата и хидратира, без да се разрушава грим, за освежителен ефект по всяко време на деня.РАСПЫЛИТЕЛЬНЫЙ овлажнител на въздуха - Широко приложение в салон за красота, СПА център, йога, спалня, хол, кухня, трапезария, конферентна зала, офис, получаване на центъра.Водомер за КОЗМЕТИЧЕН СПРЕЙ - Произведен от материал, устойчив и практично.Осъществяване на списък 1 x Туманообразователь Особености - Материал : Пластмаса распылительный овлажнител. - Номинално напрежение : Спрей за мъгла 5 V. - Обем на водата : Преносим овлажнител на въздуха обем по-малко от 1 l. - Номинална мощност : водомер за козметичен спрей с мощност от 2 W - Ниво на шума : по-малко от 36 db Овлажнител на въздуха. -Размер : Приблизително 7,7x7,7x19 cm/3,03x3,03x7,48 инча. - Применимая площ : по-малко от 10 квадратни метра. - Портативен и лек, удобен за използване и переноске мини-овлажнител. - Произведен от материал, устойчив и практично овлажнител на кожата. - По-безопасни и по-ефективни при решаването на различни проблеми с кожата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория